ananas-dieta-slabire

Datorita unei noi tehnologii de fabricare, brevetata si exclusiva, noile capsule Ananas Extra Forte reprezinta puterea de slabire din kilograme de ananas. Aceasta tehnica revolutionara permite extragerea din ananas a enzimei care arde grasimile si concentrarea ei in capsule eficiente.

Aceasta mare concentratie de enzime va va permite sa ardeti grasimea si sa o expulzati din corpul dumneavoastra. Datorita acestei hiper-concentratii, rezultatele sunt foarte rapide (e normal, stiind ca 2 capsule de Ananas Extra Forte au puterea devoratoare de grasime a mai multor kilograme de ananas).

ananas-dieta-slabire

Datorita bromelinei (sau bromelaina), uimitoarea enzima din ananas, cele 2 capsule de Ananas Extra Forte devoreaza pana la 900 g de grasime (de 900 ori greutatea lor).

Da, este chiar atat de simplu. Ananasul este ceea ce se numeste „calorie negativa”. De cate ori mancati, cele 2 capsule vor arde echivalentul a de 900 ori greutatea lor in grasime.

ananas-dieta-slabire

ananas-dieta-slabireTestele clinice o dovedesc

Puterea de slabire a acestor noi capsule a fost testata pe un esantion de 340 persoane. Rezultatele sunt fara apel, pierderile in greutate au fost de 590-940 g/zi. Deci, aproape un kilogram zilnic! Iar cele 340 persoane testate au fost alese, tocmai pentru rezistenta lor la slabire.

 

Cele 7 avantaje Ananas Extra Forte

ananas-dieta-slabire

ananas-dieta-slabire

POVESTI DE SUCCES

ananas-dieta-slabire ananas-dieta-slabire
   
ananas-dieta-slabire ananas-dieta-slabire

"Cand am auzit de Ananas Extra Forte am fost sceptica. Am discutat cu medicul  meu nutritionist, iar acesta mi-a explicat ca ananasul este unul dintre cei mai puternici agenti de slabire naturali. M-a urmarit in timp ce slabeam saptamana de saptamana. Era interesat sa cunoasca rezultatele acestei noi cure de slabire cu ananas, cand a vazut ca slabisem peste 40 kg. Astazi, recomanda el insusi Ananas Extra Forte pacientelor sale. Sunt mandra ca l-am ajutat sa descopere acest uimitor comprimat pentru slabit."

"Ananas Extra Forte a functionat si pentru mine. Am slabit 46 kg in 5 luni si am scapat de burta si depozitele de grasime inestetice. Cu ceva timp in urma mi se parea ceva de domeniul fantasticului, dar abdomenul meu este din nou plat si ferm. Am fost socat de rapiditatea rezultatelor. De atunci, mananc normal. Mi-am regasit entuziasmul pierdut de mai bine de 6 ani (am 35 de ani si am inceput sa ma ingras la 29 de ani). Au trecut 6 luni de cand am slabit. Sora mea, careia nu-i venea sa creada, a vrut sa incerce si ea cura. A slabit 18 kilograme, iar viata ei s-a schimbat radical!"

"Evident nu eram obeza, dar trebuia sa slabesc vreo 10 kg. Prietenele mele considerau ca este inutil, totusi in fata oglinzii nu mai suportam burta care iesea din blugi (schimbasem deja 2 marimi) si cu atat mai mult inceputul de celulita de pe coapse. Nu voiam decat sa-mi regasesc increderea in mine! Mergeam la sala de 3 ori pe saptamana si saream peste mese, pentru a slabi macar cateva grame. Dar din cauza exercitiilor si a postului fortat, imi era foame incontinuu. Cand mancam normal, aveam impresia ca ma ingras in fiecare minut. Am incercat cura Ananas Extra Forte fara pic de convingere, dar iata rezultatele: am slabit 16 kg, fara sa ma abtin de la ceva. Mai mult, am renuntat la cele 3 sedinte saptamanale de gimnastica si am scos la lumina vechiul costum de baie (nu-mi pierdusem speranta de a-l mai purta intr-o buna zi)."

"Dupa prima sarcina, la 26 de ani, m-am ingrasat 32 kg. Da, nu este o greseala, 32 kg de grasime si celulita. La 38 de ani, ma resemnasem. Nici nu mai vorbesc de toate incercarile de a slabi, care se soldasera de fiecare data cu cateva kg in plus. Am citit despre dieta de slabire cu ananas si chiar am incercat o saptamana, insa nu doar ca imi era foarte greu sa mananc doar ananas, dar ma cam ustura la buzunar. Atunci am vazut un articol despre capsulele de ananas. Avusesem rezultate cu dieta, asa ca m-am decis sa incerc. Dupa 1 saptamana, slabisem 5,4 kg, iar dupa o luna 15,8 kg. Eram mai mult decat motivata. Pe masura ce zilele treceau, eram intr-o forma excelenta si slabeam vazand cu ochii. Pe scurt, dupa 2 luni slabisem 26 kg. Era perfect si am decis sa opresc cura. Dupa cum puteti vedea din aceste fotografii, am devenit o alta femeie (si pentru sotul meu)."

ananas-dieta-slabire          ananas-dieta-slabire

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda programul Ananas Extra Forte cel mai bine adaptat obiectivului dvs. de greutate

ananas-dieta-slabire

ananas-dieta-slabireVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 18:00
Sambata : 08:00 - 14:00