Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Santex Fit SRL (inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. notificare 2646) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

SC Santex Fit SRL poate detine despre dumneavoastra informatii, pe care ni le-ati oferit (de exemplu: printr-un cupon de comanda, printr-un formular de inregistrare, telefonic etc). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail.

Societatea noastra se angajeaza sa foloseasca datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Societatea va retine datele cu caracter personal si le va folosi in scopul informarii clientilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si privind oferte si promotii, prin e-mail sau posta si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje. Datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra nu vor fi folosite in alte scopuri si nici vandute.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC Santex Fit SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, imputernicitul sau partenerii contractuali ai SC Santex Fit SRL .

SC Santex Fit SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SC Santex Fit SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date alegand oricare din urmatoarele variante: transmiterea unui email catre adresa [email protected], expedierea unei solicitari scrise, semnate si datate la sediul SC Santex Fit SRL din Bucuresti, bd Ion Mihalache, nr. 313, bl.4, sc.2, ap.2, sect.1 sau prin simpla contactare telefonica la numarul: 021.208.70.77 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea).

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele furnizorului de plati online, iar SC Santex Fit SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informatii, ne puteti contacta la adresa [email protected]

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Santex Fit SRL din Bucuresti, bd Ion Mihalache, nr. 313, bl.4, sc.2, ap.2, sect.1, ne puteti transmite un email catre adresa [email protected] sau ne puteti contacta telefonic la numarul: 021.208.70.77 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea).

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.